Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Beneficiarii PNDR pot solicita on-line modificarea contractului de finanțare!

AFIR a anunțat ieri, 9 martie 2017, că beneficiarii proiectelor finanțate prin PNDR 2014-2020 au din acest moment posibilitatea solicitării online a modificării Contractului de Finanțare.

Pentru proiectele depuse electronic, solicitarea poate fi transmisă numai prin intermediul aplicației, din contul utilizatorului de pe care a fost depus proiectul respectiv. Modificările pe care beneficiarii le pot realiza pot fi minore, majore sau de prelungire a duratei de execuție a proiectului. De asemenea, modificările pot consta în schimbarea adresei sediului social, schimbarea contului, modificarea Planului de Afaceri, modificări tehnice sau de soluție tehnică, schimbarea denumirii beneficiarului, cesionarea Contractului de Finanțare etc.

De asemenea, pentru modificarea Contractului de Finanțare este necesară completarea și încărcarea formularului C3.1 - Notă explicativă pentru modificare Contractului de Finanțare. Acest formular poate fi descărcat din cadrul secțiunii Tipizate de pe portalul AFIR.

Tutorialul privind depunerea on-line a solicitării de modificare a Contractului de Finanțare poate fi vizionat aici.

Sursa: AFIR

Vizualizări: 1264