Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Seminarii de informare cu privire la oportunitățile de finanțare pentru microîntreprinderi și IMM-uri în Regiunea Vest!

Începând cu 14 februarie 2017, până în data de 27 februarie 2017, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) va organiza o serie de seminarii de informare, dedicate microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, în diferite orașe din Regiunea Vest. Prin acest demers, ADR Vest își propune să vină în sprijinul companiilor private (microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii) interesate de accesarea fondurilor nerambursabile acordate în cadrul Regio - Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, prezentând participanților la seminarii Ghidul Solicitantului și condițiile specifice pentru accesare.

Pentru a participa în cadrul seminariilor organizate de ADR Vest și pentru a asigura o bună organizare logistică a acestora, persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul de inscriere. Participarea in cadrul acestor seminarii este gratuita.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 714