Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Seminar de informare pentru instituțiile publice din București-Ilfov cu privire la lansarea apelului pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice!

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov invită reprezentanţii instituţiilor publice centrale şi locale din Bucureşti-Ilfov, în data de 15 februarie 2017, la Seminarul de informare Regio privind lansarea apelului de proiecte pentru prioritatea de investiţii (PI) 3.1.B – Creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice, ce va avea loc la Spaţiul Public European, Str. Vasile Lascăr nr. 31, București, începând cu ora 09.30, conform agendei.

Pentru această prioritate de investiţii, conform Ghidului specific al Programului Operaţional Regional, beneficiarii proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte pot fi: autoritățile publice centrale (ministerele, alte organe de specialitate care se organizează din subordinea Guvernului ori a ministerelor, instituțiile publice din subordinea Guvernului ori a ministerelor, autorităţile administrative autonome), autoritățile și instituțiile publice locale (Unitățile Administrativ Teritoriale, inclusiv sectoarele Municipiului București, instituțiile publice și serviciile publice organizate ca instituții publice de interes local sau județean), Instituția Prefectului, precum şi parteneriatele între entitățile de mai sus, în conformitate cu prevederile legale.

Perioada depunerii electronice a proiectelor prin MySMIS 2014: 28.02.2017, ora 10:00 – 28.08.2017, ora 10:00.

Valoarea totală eligibilă a proiectului: 100.000 euro – 25.000.000 euro.

Descarcă agenda

Pentru înscrieri, click aici

Data limită de înscriere este 14 februarie 2017, ora 12:00. Dacă numărul de confirmări va depăși capacitatea sălii sau dacă vor exista cereri suplimentare, va fi organizat un alt seminar, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Sursa: ADR BI

Vizualizări: 364