Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNDR: Două ghiduri ale solicitantului publicate astăzi!

AM PNDR a publicat Ghidul Solicitantului pentru Submăsura 4.1 „Investiții în exploatații agricole”. Scopul acestei submăsuri este sprijinirea investițiilor pentru creșterea competitivității exploataților agricole prin dotarea cu utilaje și echipamente performante în raport cu structura agricolă actuală, precum și investițiile pentru modernizarea fermei (în special cele de dimensiuni medii și asocieri de ferme mici și medii) și îmbunătățirea calității activelor fixe.

Descarcă Ghidul Solicitantului 4.1

De asemenea, AM PNDR a publicat Ghidul Solicitantului pentur Submăsura 6.5 „Schema pentru micii fermieri”. Scopul acestei submăsuri este sprijinirea micilor fermieri care au participat la schema de mici fermieri din Pilonul 1 (plăţi directe către fermieri) pentru cel puţin un an şi care se angajează să transfere definitiv altui fermier întreaga lor exploataţie şi drepturile de plată corespunzătoare.

Descarcă Ghidul Solicitantului 6.5

UPDATE: Submăsurile vor fi deschise începând cu 15 decembrie, iar termenul de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferentă sM 4.1 este 28 februarie 2017, ora 16:00, iar pentru sM6.5 este 15 mai 2017, ora 16:00.

Sursa: AM PNDR

Documente
6.5.rar
4.1.rar
Vizualizări: 454