Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POIM: Se suspendă apelul pentru OS 4.1 – protecția și conservarea biodiversității și refacerea ecosistemelor degradate

Conform unui comunicat oficial al Ministerului Fondurilor Europene, începând cu data de 15.12.2016, ora 10, se suspendă apelul de proiecte POIM/9/4/1/Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității și refacerea ecosistemelor degradate aferent OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Un nou apel de proiecte va fi deschis ulterior elaborării și aprobării unei variante revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivul Specific 4.1 Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii prin măsuri de management adecvate şi refacerea ecosistemelor degradate, ce urmează a fi supus consultării publice.

Comunicatul menționează că proiectele depuse și înregistrate până la data suspendării apelului vor fi evaluate conform documentației aprobate prin Ordinul Ministrului Fondurilor Europene nr. 526/19.04.2016.

Apelul de proiecte a fost lansat în data de 19.04.2016, în cadrul Axei prioritare Protecţia mediului prin măsuri de conservare a biodiversităţii, monitorizarea calităţii aerului şi decontaminarea siturilor poluate istoric, pentru O.S. 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 313