Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MCTI cel mai ACTIV Organism Intermediar

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) a primit luni, 10 decembrie a.c, Diploma de Excelenta in popularizarea, gestionarea si pregatirea programelor co-finantate din Fonduri Europene, in cadrul lucrarilor Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene, la categoria “Cel mai activ organism intermediar”. Evenimentul coordonat de Fundatia Eurolink a avut loc la World Trade Center, Bucuresti.

Diploma reprezinta recunoasterea eforturilor reprezentantilor MCTI de popularizare a modalitatilor de accesare a fondurilor structurale adresate sectorului IT&C romanesc.

in seria evenimentelor la care reprezentantii MCTI au participat anul acesta se inscrie si conferinta “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”, desfasurata vineri, 7 decembrie a.c., si organizata de Templus Advertising Bucuresti si Ministerul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.

Conferinta a vizat premierea institutiilor din domeniile fianciar-bancar, asigurari, IT&C, precum si evidentierea contributiei oficialitatilor vietii publice si politice la dezvoltarea sectorului IMM. Evenimentul a constituit o ocazie pentru reprezentatii MCTI de a prezenta potentialilor beneficiari oportunitatile de finantare din fonduri structurale in domeniul IT&C.

in vederea obtinerii unei rate de absorbtie cat mai ridicate a fondurilor structurale din domeniul IT&C, MCTI va continua sa promoveze prin campaniile demarate posibilitatile de finantare existente in acest sector, precum si importanta accesarii fondurilor structurale pentru dezvoltarea sectorului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, din punctul de vedere al dezvoltarii afacerilor si cresterii competitivitatii IMM-urilor.

Sursa:MCTI

Vizualizări: 118