Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MFE a publicat un formular standardizat offline pentru completarea secțiunii Buget din aplicația MySMIS

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a pus la dispoziția beneficiarilor un formular standardizat in format Excel pentru secțiunea Buget din cadrul aplicației MySMIS. Formularul poate fi completat offline și apoi încărcat în aplicație.

Conform comunicatului oficial, MFE răspunde astfel solicitărilor venite din partea beneficiarilor și adoptă o nouă măsură care să ușureze procesul de depunere a proiectelor în sistemul MySMIS.

Beneficiarii pot descărca de pe site-ul MFE formularul și să îl completeze. Odată completat, formularul va putea fi încărcat în aplicație "cu un singur clic". Formularul de tip Excel pus la dispoziția beneficiarilor este identic cu cel generat de aplicația MySMIS.

Opțiunea de import a formularului pentru rubrica Buget va fi activată în aplicația MySMIS începând de luni, 12 septembrie 2016.

 Precizări importante pentru beneficiarii care doresc să folosească formularul tip pentru secțiunea Buget:

•    Documentul încărcat va prevala în fața datelor de buget deja introduse. Beneficiarii care intenționează să folosească acest formular trebuie să țină cont de faptul că, la evaluare, bugetul luat în considerare va fi cel din formular, și nu cel introdus prin secțiunea clasică.

•    Utilizarea fișierului Excel este posibilă numai în perioada de depunere a proiectelor. Beneficiarii declarați câștigători vor trebui în continuare să completeze secțiunea clasică a rubricii Buget în perioada de precontractare.

Descarcă formularul standardizat

Cheia de protectie este MFE4142.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Documente
FormularBuget.xls
Vizualizări: 1022