Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment: Vicepreședintele CE, Jyrki Katainen, în dialog cu cetățenii, la București!

Te interesează sprijinul Uniunii Europene pentru crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică? Sau oportunitățile oferite de Planul de investiții pentru Europa și de fondurile europene, în general?

Vino să stai de vorbă pe aceste teme cu vicepreședintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen și cu Dacian Cioloş, prim-ministrul României, joi, 1 septembrie 2016, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151, București), începând cu ora 16:30.

Dialogul va fi deschis presei și va putea fi urmărit în direct on-line. Participarea la dialog presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Cetățenii din întreaga Europă pot participa, de asemenea, prin intermediul Twitter și Facebook, utilizând hashtag-urile #EUdialogues și #investEU.

Dialogul va avea loc în limbile engleză și română. Este disponibilă interpretare simultană.  Echipamentele de vot și de interpretare vor fi disponibile în schimbul unui act de identitate.

Înscrierile sunt deschise până pe 30 august, iar participarea se face în limita locurile disponibile, pe bază de confirmare prealabilă. Pentru înscrierea la eveniment, click aici.

Sursa: Reprezentanța Comisiei Europene în România

Vizualizări: 287