Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Preluarea OI CNDIPT în structura OI MENCS. O schimbare oportună?

Pentru perioada 2014-2020 va exista un singur organism intermediar pentru liniile de finanțare din cadrul POCU dedicate domeniului educației. Conform Hotărârii nr. 44/03.02.2016 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, pentru gestionarea POCU, OI MENCS preia din structura CNDIPT 50 de posturi aferente activităţii de organism intermediar a acestei organizații.

www.fonduri-structurale.ro a inițiat la începutul lunii august un sondaj în rândul organizațiilor care au avut proiecte finațate prin POSDRU în gestionarea OI MENCS și/sau OI CNDIPT de a-și împărtăși experiența în relație cu aceste organisme.

Inițiativa www.fonduri-structurale.ro este parte a unui demers mai extins de identificare a bunelor practici și a disfuncționalităților din sistemul de gestionare a fondurilor europene în vederea formulării de recomandări pentru o mai bună gestionare.

Așadar, vă invităm să ne transmiteți opiniile dumneavoastră privind activitatea celor două OI-uri în perioada 2007-2013, precum și cu privire la decizia de preluare a OI CNDIPT de către OI MENCS, participând la SONDAJ!

*Informațiile cu caracter personal (nume, prenume, organizație etc.) vor fi tratate confidențial.

Vă mulțumim!

Echipa fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1017