Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiectele de tip „hard” depuse pe Programul România-Bulgaria, în așteptare. CM a amânat până în septembrie discuțiile legate de selecția acestora!

Autoritatea de Management a Programului Interreg V-A din cadrul MDRAP, Autoritatea Națională a programului, din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Lucrărilor Publice din Bulgaria și Secretariatul Comun al Programului au organizat joi, 4 august 2016, cea de-a patra întâlnire a Comitetului de Monitorizare (CM) pentru Programul INTERREG V-A România-Bulgaria.

În cursul reuniunii, membrii Comitetului au aprobat documente importante pentru activitatea de comunicare și promovare a Programului: Planul Anual de Comunicare pentru anul 2016 şi Manualul de Identitate Vizuală a Programului, revizuit (ediția a II-a). Totodată, au fost prezentate membrilor CM progresele înregistrate în implementarea Programului, de la ultima întâlnire a Comitetului, în luna octombrie 2015.

Comitetul de Monitorizare nu a ajuns la un consens privind selecția proiectelor de tip hard depuse în cadrul primului apel de proiecte (Axa prioritară 1, 2 şi 3). S-a decis reluarea discuțiilor pe subiect în cadrul următorului Comitet de Monitorizare, ce va avea loc în ultima săptămână din luna septembrie.

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 294