Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Ghidul solicitantului pentru sprijinirea eficienței energetice a clădirilor publice a fost lansat în consultare publică!

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat, în data de 28 iulie 2016, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului- Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR/2016/3/3.1/B/1 în cadrul Axei prioritare 3 - Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B - Clădiri publice.

Eventualele observații sau comentarii se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, până la data de 29 august 2016, ora 16.00.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Ghidul specific este destinat potenţialilor solicitanți pentru acest apel de proiecte, versiunea finală urmând să fie publicată la finalizarea procesului de consultare publică.

Sursa: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Vizualizări: 1110