Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Documentul cadru de implementare a Axei 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile în consultare publică!

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a lansat în consultare publică Documentul cadru de implementare a Axei prioritare 4, Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Este vorba despre documentul cadru ce se aplică apelului de documente strategice pentru Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile din cadrul POR 2014-2020, intitulat ”Document cadru de implementare a dezvoltării urbane durabile – Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”.

Descarcă documentele

Eventualele observații sau comentarii asupra Documentului cadru se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, până la data de 12 august, ora 14.00.

Documentul cadru POR 2014-2020 pentru apelul de documente strategice aferent Axei prioritare 4 este destinat în principal potenţialilor solicitanți din această Axă prioritară, respectiv celor 39 de municipii reşedinţă de judeţ menţionate în document. Versiunea finală a documentului va fi publicată după închiderea procesului de consultare publică.

Prevederile Documentului cadru POR 2014-2020 pentru apelul de documente strategice aferent Axei prioritare 4 se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Condiţii generale de accesare a fondurilor în cadrul POR 2014 – 2020”, precum şi cu prevederile Ghidurilor specifice pentru fiecare din cele 4 Priorităţi de investiții ale Axei Prioritare 4, aflate în proces de elaborare.

Sursa: AM POR

Vizualizări: 820