Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Șezi blând, ne-am relansat!

Șezi blând, ne-am relansat!

Cu multă emoție, ieri a avut loc evenimentul de relansare a www.fonduri-structurale.ro. Ne-am adus aminte de momentele importante din „viața” site-ului, momente pe care vrem să le împărtășim cu voi toți, cei care faceți ca 3,5 milioane de „unici” care ne-au vizitat în ultimii 10 ani (fie că locuiți în România sau Italia sau Singapore sau Coasta de Fildeș) să însemne mai mult decât un număr. Astăzi, comunitatea fonduri-structurale.ro este o adevărată familie.

Haideți să rememorăm împreună câteva dintre momentele importante pe care le-am împărtășit, vizitând galeria fonduri-structurale.ro (puteți afla mai multe despre timeline-ul nostru dând click pe fiecare an):

2006 - „Preistoria” fonduri-structurale.ro. Cu aproape un an înainte de aderarea României la Uniunea Europeana, Dragoș Jaliu are ideea (februarie 2006) lansării unui portal de informare în domeniul fondurilor structurale.

2007 – fonduri-structurale.ro „timpuriu”. Ianuarie abundă în știri despre beneficiile aderării. Pe 8 ianuarie 2007, fonduri-structurale.ro apare într-o știre la PRO TV în jurnalul de 19.00. Ora 19.12. Site-ul se blochează împovărat de mii de utilizatori, este primul semn că românii sunt interesați masiv de fonduri europene.

2008 - „Renașterea” fonduri-structurale.ro. Am devenit rapid liderul surselor de informare online despre fonduri europene. Primim foarte multe emailuri, suntem lăudați, confundați, solicitați (inclusiv de către reprezentanții AM-urilor, OI-urilor). Citim cu mare atenție propunerile de îmbunătățire ale site-ului venite de la utilizatori și le încorporăm în fonduri-structurale.ro „renăscut”.

2009 & 2010- „Clasicismul” fonduri-structurale.ro. Comunitatea fonduri-structurale.ro crește rapid și exponențial, la fel și comunicarea despre fonduri europene. Scriem despre inițiative și dezbateri, legăm parteneriate, promovăm produse și servicii dezvoltate de sistemul bancar pentru beneficiarii de fonduri. Suntem prezenți online și offline peste tot în țară. Scriem proiecte și le câștigăm (pe toate), unele cu cel mai mare punctaj.

2011 - „Neo-clasicismul” fonduri-structurale.ro. Încep să se vadă mai abitir rezultatele proiectelor finanțate în perioada 2007-2013. Scriem la greu despre acestea. Totuși peisajul fondurilor structurale se întunecă pe alocuri, din ce în ce mai multe apariții în presă despre fraude și povești cu iz penal.

2012 - „Realismul matur” fonduri-structurale.ro (part 1). Încercăm să descoperim succesul și să scriem despre el. Lansăm proiecte-structurale.ro și dăm astfel startul celei mai de succes campanii fonduri-structurale.ro, cea a promovării exemplelor de succes.  

2013 - „Realismul matur” fonduri-structurale.ro (part 2). Facem cute pe frunte laolaltă cu beneficiarii și autoritățile. În mod echilibrat, întotdeauna obiectiv și cu substanță (spunem noi) continuăm să tragem semnale de alarmă pentru rezolvarea unor probleme delicate. Zâmbim când efortul nostru dă roade și mergem mai departe încurajați de succes.

2014 - „Impresionismul” fonduri-structurale.ro. Anul 2014 este cel mai important an din existența fonduri-structurale.ro. Sămânța promovării succesului capătă consistență deplină în 2014. Gala Fondurilor Structurale… 

2014 – Primele conferințe din seria „Repornim împreună motorul dezvoltării regionale prin fonduri structurale”: Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara

2014 – Conferințele regionale ajung la Craiova și București

2014 – Ne mutăm cu promovarea proiectelor de succes în regiunile cele mai estice

2014 – Gala Fondurilor Structurale – Gala oamenilor faini și a proiectelor de succes

2014 – Reacții faine de la voi

2015 - „Postimpresionism” fonduri-structurale.ro. „După faptă și răsplată!” Reacții, aprecieri, combustibilul necesar pentru a lucra entuziaști la noul fonduri-structurale.ro

2016 - fonduri-structurale.ro „contemporan”. Vă invităm să îl descoperiți…

www.fonduri-structurale.ro s-a înnoit și, sperăm noi, că va rămâne același prieten de nădejde, pregătit mereu cu sfaturi și informații din domeniul finanțărilor europene. Vă invităm să fiți aceeași utilizatori de nădejde și să ne transmiteți feedback valoros.

Echipa fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1854