Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

O afacere dezvoltata in cadrul unui proiect POSDRU va fi prezentata la Global Entrepreneurship Summit in Silicon Valley!

Doua antreprenoare romance, Elena Cobianu (Decadoo) si Catrinel Fratean (Fotocolaj), au fost selectate sa participe la Global Entrepreneurship Summit, eveniment global pentru antreprenori organizat de statul american, din 4500 de aplicanti la nivel global din 150 de tari.

GES 2016 - Global Entrepreneurship Summit va avea loc in Silicon Valley la Stanford in perioada 22-24 iunie 2016 si este o oportunitate care pune fata in fata antreprenorii si investitori din toata lumea. Din Romania au fost selectate sa participe in competitie Catrinel Fratean si Elena Cobianu.

Elena Cobianu - antreprenor Decadoo.ro/ Decadoo.com

Elena Cobianu este co-fondator Decadoo alaturi de Florian Popa. Decadoo este o aplicatie web de recomandari cadouri pentru persoanele in cautare de idei. Elena a fost acceptata in programul Erasmus pentru tineri antreprenori si va studia antreprenoriatul in Europa pentru cateva luni. Proiectul Decadoo a crescut cu ajutorul finantarii POSDRU acordate in cadrul apelului de proiecte „Romania Start-up”. Planul de afacere Decadoo a fost selectat si a primit finantare in cadrul proiectului „Start Up Smart!” implementat de Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART in parteneriat cu Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro si Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud – Est.

Catrinel Fratean - antreprenor Fotocolaj


Catrinel locuieste in Cluj si este conectata la mediul de antreprenoriat de acolo fiind fondator Fotocolaj.ro - un startup care isi propune sa transforme amintirile digitale in albume si colaje foto printate si Project Manager la o companie de software locala. Catrinel este promotor al comunitatii Lean Cluj unde incurajeaza femeile in antreprenoriat.

Pentru mai multe detalii despre summit, click aici

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 171