Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Student cu idei de proiecte? Iti oferim gratuit Tool-kit-ului finantarilor europene!

UPDATE: Locuri epuizate!

Probabil ca stiai ca saptamana trecuta a inceput un nou sezon Game of Thrones, dar stiai ca, tot saptamana trecuta, Parlamentul European a lansat o linie granturi in domeniul Media&Comunicare?

Esti tanar cu idei si vrei sa afli unde poti gasi informatii despre linii de finantare ca cea de mai sus?

Comisia Europeana, call de proiecte, FESI, FSE, FEDR, FC, PO …

Suna complicat? Nu e chiar asa!

Asociatia Centrul pentru o Societate Durabila impreuna cu www.fonduri-structurale.ro - organizeaza seminarul „Tool-kit-ul finantarilor europene: mecanisme, oportunitati, experiente si bune practici” la care sunt invitati sa participe studentii/masteranzii pana in 30 de ani interesati sa afle ce oportunitati de finantare le ofera Uniunea Europeana si care sunt principalele mecanisme si institutii implicate. In cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa afle cum functioneaza sistemul de implementare a fondurilor europene (Cine le gestioneaza, Care sunt liniile de finantare pentru tineri, Unde se depun proiecte) si sa stea de vorba cu antreprenori tineri care si-au inceput afacerile accesand fonduri europene.

Evenimentul va avea loc la Hub-ul Cetateniei Active din Bucuresti (in incinta Bibliotecii Nationale a Romaniei, Bd. Unirii, nr. 22), pe 10 mai 2016, incepand ora 11.00.

Pentru inscriere, va rugam sa completati pana pe 7 mai, ora 16.00, formularul de inscriere disponibil aici

Locurile sunt limitate, inscrierile se fac pe principiul primul venit, primul servit!

Eveniment desfasurat in cadrul proiectului „Promotori pentru democratie europeana”, initiat de Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania. Mai multe detalii pe www.europarl.ro.

Persoana de contact
Raluca Preluca
Email: societate.durabila@gmail.com
Tel: 0725072533

Asociatia Centrul pentru o Societate Durabila este si pe facebook! Esti deja fanul nostru?

Vizualizări: 279