Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lansarea schemei de granturi PHARE 2006 pentru programul de vecinatate Romania - Moldova

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor, Publice si Locuintelor a lansat licitatia deschisa de proiecte pentru schema de granturi Phare CBC 2006, Prioritatea 1 - Dezvoltare Economica si Sociala, a Programului de Vecinatate Romania Republica Moldova.

Bugetul disponibil din fondurile Phare si co-finantarea nationala, asigurata de Guvernul Romaniei, pentru aceasta licitatie este de 10,134 milioane Euro.

Pe aceasta Prioritate a programului pot depune proiecte autoritatile publice locale si organizatiile non-guvernamentale care sunt inregistrate si functioneaza in zona de granita dintre Romania si Republica Moldova care cuprinde judetele: Botosani, Iasi, Vaslui si Galati.

Proiectele comune ce pot fi depuse trebuie sa urmareasca: protectia mediului si a naturii, managementul teritoriului si al frontierei, dezvoltarea economica locala, dezvoltarea turismului, educatia si serviciile sociale.

Ghidul Solicitantului care defineste conditiile de eligibilitate pentru aceasta licitatie de proiecte este disponibil la sediul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi, Str. Sarariei nr. 171A, Iasi, Romania, tel: 0232 270646, fax: 0232 260646, e-mail: office@brctiasi.ro, sau la urmatoarea adresa de internet: www.mdlpl.ro.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 19 februarie 2008 ora 17.00.

Proiectele se depun prin posta, curierat sau personal, la:

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi
Str. Sarariei, nr. 171A, cod 700452
Iasi, Romania

Sursa:MDLPL

Vizualizări: 89