Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Centru: Conferinta de final a Programului Operational Regional 2007-2013 la nivelul regiunii

ADR Centru isi propune sa analizeze, alaturi de partenerii semnificativi implicati in implementarea programului REGIO, impactul acestui program ajuns la final. Pe parcursul Conferintei vor fi vizualizate rezultatele proiectelor din Regiunea Centru si se va discuta despre problemele intampinate in timpul derularii proiectelor si solutiile gasite pentru rezolvarea acestora.

In acelasi timp, vor fi abordate oportunitatile de finantare nerambursabile disponibile prin ADR Centru in perioada 2014-2020, precum si ultimele noutati in ceea ce priveste lansarile si continutul ghidurilor. Tinand cont de obiectivele noii perioade de programare, ADR Centru doreste sa preia exemple din lectiile invatate de beneficiarii proiectelor deja derulate si sa transmita informatii referitoare la viitoarea perioada de programare, programele prin care se vor aloca fondurile si autoritatile prin care se vor derula acestea.

Evenimentul va avea loc in data de 3 decembrie 2015, in Sala de conferinte a Hotelului Parc din Alba Iulia, incepand cu ora 11.00, conform Agendei.

In acest an, va avea loc si o scurta interventie referitoare la rolul ADR Centru si valoarea adaugata pe care o aduce procesului de dezvoltare regionala, cu resurse europene. Din acest punct de vedere vor exista discutii cu participantii la eveniment despre rolul pe care il au comunitatile locale din Romania, in cadrul actiunilor de cooperare comunitara in Anul European pentru Dezvoltare.

Persoanele interesate de participare sunt rugate sa confirme participarea pana la data de 27 noiembrie 2015, catre Departamentul Relatii Publice si Birou de Informare al ADR Centru, tel - 0258.818616/ int. 121, 122, 123, fax - 0258.818613, e-mail: office@adrcentru.ro sau relatii_publice@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 108