Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Targ de joburi pentru studenti pe 23 noiembrie, la Bucuresti!


Pe 23 noiembrie 2015, ASE Bucuresti organizeaza ultimul targ de job-uri din cadrul proiectului „Practica azi pentru a deveni managerul de maine!”. Targul are ca scop prezentarea ofertelor de munca ale potentialilor angajatori – in special ONGuri, dar nu numai - in vederea facilitarii tranzitiei de la scoala la viata activa a studentilor si masteranzilor din domeniul economic.

Targul va avea loc la Hotel Marshal Garden, strada Calea Dorobanti, nr. 50 B, intre orele 15.00 - 19.00.

Evenimentul este ultimul dintr-o serie de 3 targuri organizate in luna noiembrie si in cadrul carora au participat peste 30 de potentiali angajatori si peste 300 de studenti. Vizitatorii targurilor au avut sansa de a aplica la peste 100 de locuri de munca.

Daca esti student/masterand interesat de un loc de munca, consulta invitatia la evenimentul de pe 23 noiembrie!
Daca reprezinti un ONG/alt tip de angajator interesat sa recrutezi tineri entuziasti si bine pregatiti, click aici!

Date de contact pentru mai multe detalii despre evenimente:
Prof.univ. dr. Razvan Catalin DOBREA, manager de proiect; E-mail: razvan.dobrea@man.ase.ro

***

Targurile sunt organizate in cadrul proiectului „Practica azi pentru a deveni managerul de maine!” (POSDRU/161/2.1/G/137080) implementat de ASE Bucuresti in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Firmelor de Consultanta si Training in Management (AMCOR), Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG (Structural Consulting™ Group-www.fonduri-structurale.ro) si Asociatia Studenti si Profesionisti in IT&C (ASPI).

Vizualizări: 397