Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Grant de cercetare stiintifica in domeniul gastroenterologiei

RIA CLINIC a lansat o competitie pentru un grant de cercetare stiintifica. Tema propusa este “Proiect de cercetare privind infiintarea , managementul si functionarea unui Centru de Excelenta in Gastroenterologie”.

Competitia se desfasoara in perioada 27.07.2015 – 10.08.2015. Evaluarea aplicatiilor se va face in perioada: 11.08.2015 – 12.08.2015, iar rezultatele vor fi comunicate in data de 13.08.2015, pe site-ul www.riaclinic.com. Grantul se va desfasura pe o perioada de 12 luni cu incepere de la data semnarii contractului de finantare.

Se va finanta un singur proiect, cel care indeplineste cel mai mare punctaj in urma evaluarii aplicatiilor. Sprijinul financiar acordat pentru acest proiect este in valoare de 5.000,00 Euro (cincimii euro) echivalent in lei la cursul comunicat de BNR din ziua anuntului.

Prin acest tip de proiecte, RIA CLINIC urmareste sustinerea cercetarii stiintifice in vederea obtinerii de rezultate competitive pe plan national si international, avind ca obiectiv promovarea cercetarii originale si stimularea cercetarii stiintifice.

Pentru a consulta documentele competitiei si pentru detalii suplimentare, consultati sectiunea „Alte finantari” sau site-ul RIA CLINIC.

Vizualizări: 40