Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Scoala de vara urbana fonduri-structurale.ro! Devino expert in accesarea fondurilor europene cu formatorii fonduri-structurale.ro!

Stiai ca pe 23 iunie a fost aprobat noul Program Operational Regional, iar pana la sfarsitul lunii iulie vom avea aprobate majoritatea programelor operationale? Stii care sunt noile axe ale Programelor Operationale si cat de relevante sunt ele pentru organizatia ta? Curios sa afli cum va arata implementarea unui proiect in cadrul POCU, acum ca s-a publicat un frumos Plan multianual de lansari pentru cereri de propuneri de proiecte in cadrul POCU 2014-2020?

Ne pregatim de noi apeluri de proiecte, iar pentru a raspunde cu usurinta la toate intrebarile care se ivesc o baza de cunostinte noi este necesara. Formatorii nostri sunt cei care pun aceasta fundatie pentru tine! Piatra de temelie este experienta lor, iar liantul care uneste si sustine aceasta constructie sunt informatiile pe care le au la dispozitie.

Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro organizeaza in perioada 6-10 iulie in Bucuresti cursul „Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene” acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Autoritatea Nationala pentru Calificari. Sesiunea de instruire este singura organizata in regim deschis de Structural Consulting™ Group in acest an!

Participand la acest curs vei putea invata cum sa-ti maresti sansele pentru a-ti fi finantat proiectul precum si reteta unei implementari cu succes, respectand procesele, procedeele si standardele strict definite. Desi o parte importanta a ciclului de viata a unui proiect, scrierea acestuia este doar varful icebergului procesului de dezvoltare si aplicare a unei idei, cele mai serioase provocari venind in tandem cu punerea in practica a initiativei.

Cursul se adreseaza atat celor care au experienta perioadei 2007-2013, cat si celor care isi doresc sa intre in lumea finantarilor europene aferenta noului capitol 2014 – 2020 pentru a construi noi povesti care sa demonstreze ca Succesul e...molipsitor!

Click aici pentru inscrieri si detalii

Alexandru Dragoi,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 253