Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU 2007 - 2013: Lista provizorie proiecte admise faza B pe CPP 189!

MFE a publicat lista cererilor de finantare care au fost admise in Faza B, pentru Cererea de propuneri de proiecte nr. 189 "Stagii de practica pentru studenti" (DMI 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa").

Descarca lista

In cursul zilei de 29.06.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare, exclusiv la adresa / adresele de e-mail precizate in cererea de finantare.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere.

Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, Tower Center, Bulevardul Ion Mihalache, nr.15-17, Sector 1, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a documentului la registratura AMPOSDRU este joi, 2 iulie 2015, ora 16.00.

Pentru contestatiile transmise prin posta sau prin curier, data limita de transmitere este joi, 2 iulie 2015.

Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista, dar nu au primit Scrisoarea de informare, sunt invitati sa contacteze OI POSDRU CNDIPT la adresa de e-mail evaluare2015@tvet.ro.

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 149