Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU: Lista cererilor de finantare respinse in Faza A pe CPP 188

MFE a publicat lista cererilor de finantare care au fost respinse in Faza A, pentru Cererea de propuneri de proiecte nr. 188 „Oportunitati integrate de diminuare a parasirii timpurii a scolii” (DMI 2.2).

In cursul zilei de ieri, 08.06.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in Faza A au primit Scrisoarea de informare exclusiv la adresa / adresele de e-mail precizate in cererea de finantare.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE DG PCU, la adresa: B-dul Ion Mihalache, nr. 15-17 (parter), sector 1, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AM POSDRU este vineri, 12 iunie 2015, orele 14.00.

Descarca
lista

Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, sunt invitati sa contacteze OI POSDRU MEN la adresa de e-mail oiposdru@oiposdru.edu.ro.

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 101