Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Curs de perfectionare pentru viitori manageri in economia sociala

In perioada 18.05 – 21.05.2015, Fundatia Civitas pentru Societatea Civila – Filiala Cluj-Napoca desfasoara cursul de Competente Antreprenoriale in contextul Economiei sociale, in calitate de partener in cadrul proiectului: ”RESoRT - Reteaua Economiei Sociale Rurale bazata pe Traditii„ finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritara 6: ”Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de interventie 6.1 ”Dezvoltarea economiei sociale”, avand ca solicitant ARCS – Asociatia Romana de Consiliere si Sprijin. De asemenea, mentionam partenerii CRONO – Asociatia Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia, CAR – Fundatia Centrul de Asistenta Rurala, CMSC – Fundatia Centrul de Mediere si Securitate Comunitara.

Cursul este gratuit, cheltuielile de cazare si masa fiind asigurate de organizatori.

Pe parcursul acestor 4 zile de training, cei 25 de beneficiari, manageri, formatori si specialisti in economia sociala vor invata cum pot sa isi comunice cat mai eficient misiunea, cum se pot integra pe o piata concurentiala, care sunt indicatorii financiari pe care trebuie sa ii stapaneasca, ce fel de surse de finantare pot accesa si ce motiveaza cel mai mult un antreprenor sa demareze afaceri.

Grupa va avea urmatoarea componenta:

  • 5 manageri in economia sociala
  • 5 formatori in economia sociala
  • 15 specialisti in economia sociala

Competentele dobandite sunt esentiale pentru demararea oricarei afaceri, iar cursul va oferi cunostinte cheie pentru un antreprenor. Ca rezultat al acestui curs, la sfarsitul celor 4 zile de instruire fiecare cursant va avea un plan de afaceri finalizat. Planurile de afaceri vor reprezenta instrumente utile pentru demararea sau dezvoltarea unei afaceri sociale.

Pentru inscriere trimiteti CV-ul si o scrisoare de motivatie la adresa anna.batrin@civitas.ro.

Vizualizări: 197