Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cine e SMART, departe ajunge!

Ai o idee de afaceri? Vrei sa iti incepi propriul business? Centrul de Dezvoltare SMART in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est si Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro au lansat proiectul „Start UP Smart!” care se deruleaza in perioada februarie – decembrie 2015.

Daca ai peste 18 ani si domiciliul in unul dintre judetele regiunilor Sud-Est sau Sud-Muntenia, ai indeplinit deja primele criterii de eligibilitate si poti intra in cursa pentru cei aproximativ 20.000 de euro pe care ii poti primi pentru a-ti pune in aplicare ideea de afaceri.

Proiectul „Start UP Smart”, finantat prin POSDRU 2007-2013, DMI 3.1. „Promovarea culturii antreprenoriale” in cadrul apelului „Romania Start Up”, isi propune sa formeze 400 de persoane in domeniul competentelor antreprenoriale si sa organizeze un concurs de idei de afaceri in urma caruia sa fie selectati 42 de viitori antreprenori. Acestia vor primi o subventie de 86.500 lei pentru a-si infiinta afacerea.

Pe langa banii primiti, care, spre deosebire de alte finantari, vor putea fi folositi pentru o paleta larga de cheltuieli legate de dezvoltarea afacerii (chirii, salarii, echipamente, programe software, utilitati etc.), antreprenorii selectati vor fi sprijiniti si prin activitati de mentorat si evenimente de schimb de know-how ce se vor derula in cadrul incubatorului de afaceri care va fi dezvoltat in cadrul proiectului de catre Centrul de Dezvoltare SMART.

Pentru inscrieri si detalii, acceseaza site-ul proiectului www.startupsmart.ro!

Cristina Pojoga,
Manager de proiect partener 2
Structural Consulting™ Group
E-mail: startupsmart@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 164