Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POSDRU a publicat lista proiectelor respinse in faza A pentru CPP 180 - DMI 4.1!

AM POSDRU a publicat lista proiectelor respinse dupa faza A a evaluarii pentru CPP 180 "Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare" - DMI 4.1.

Pe parcursul zilei de astazi, AM POSDRU a transmis solicitantilor ale caror cereri de finantare au fost respinse Scrisoarea de informare, la adresa/adresele de e-mail precizate in cererea de finantare. Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, sunt rugati sa contacteze OI MMFPSPV la adresa de e-mail oiposdru@mmuncii.ro

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal în zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, la adresa: B-dul Ion Mihalache, nr. 15-17 (parter), sector 1, Bucuresti. Pentru contestatiile depuse personal, data limita de înregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este luni, 9 februarie 2015, orele 16.00.

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 64