Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU: S-a publicat lista proiectelor aprobate pe CPP 176 - Romania Start-up!

AM POSDRU a publicat lista cererilor de finantare aprobate, dupa faza B a evaluarii, pentru CPP 176 "Romania Start-Up" - DMI 3.1.

Conform AM POSDRU, in data de 2 februarie 2015 au fost transmise scrisori de informare solicitantilor ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B, dar si solicitantilor cererilor de finantare aprobate.

Solicitantii ale caror cereri de finantare nu au primit scrisoare de informare sunt invitati sa contacteze AMPOSDRU la adresa evaluare176.posdru@fonduri-ue.ro.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, Tower Center, Bulevardul Ion Mihalache, nr.15-17, Sector 1, Bucuresti. Data limita de transmitere a contestatiilor (pentru cele trimise prin posta/curier), respectiv de inregistrare a contestatiilor la registratura AMPOSDRU (pentru cele depuse personal) este joi, 05 februarie 2015, ora 16.00.

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 547