Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: S-a lansat apelul de proiecte pentru obtinerea de sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv

AM POSCCE a anuntat lansarea apelului de proiecte pentru operatiunea 1.1.1 „Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile”, adresata intreprinderilor. Operatiunea face parte din Axa Prioritara 1 „Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, Domeniul Major de Interventie 1 a Programului Operational Sectorial ”Cresterea Competitivitatii Economice”.

Operatiunea isi propune sa sprijine intreprinderile din Romania in scopul cresterii competitivitatii acestora si imbunatatirii potentialului de export. Aceste obiective pot fi atinse prin cresterea cifrei de afaceri si productivitatii muncii pentru inscrierea acestor intreprinderi in media europeana, cu conditia crearii de noi locuri de munca si mentinerii a celor existente.

Solicitantii eligibili pentru aceasta operatiune sunt intreprinderile mici, mijlocii si mari, inregistrate legal in Romania in temeiul Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale (republicata, cu modificarile si completarile ulterioare) si care isi desfasoara activitatea in Romania.

Inregistrarea proiectelor se realizeaza on-line in mod continuu, incepand cu data de 27 Octombrie 2014, Ora 9.00. Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 25 Noiembrie 2014, ora 14.00.


Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: AM POSCCE

Vizualizări: 250