Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU: Ghidul Solicitantului Conditii Specifice pentru DMI 6.2, publicat spre consultare!

AM POSDRU supune consultarii publice Ghidul Solicitantului - Conditii Specifice pentru cererea de proiecte „Sprijin pentru integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii” – DMI 6.2.

In cadrul apelului care urmeaza sa fie lansat vor fi acordate fonduri pentru proiecte ce vizeaza grupuri vulnerabile precum persoane fara adapost, categorie care include si persoanele de varsta a treia, dar si tineri cu varste de peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectia a copilului, imigranti, refugiati si persoane care solicita azil.

MFEur asteapta propuneri si sugestii pe marginea Ghidului pana la data de 6 octombrie 2014, ora 12.00, la adresa de e-mail consultareGSCS@fonduri-ue.ro.

In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte, beneficiar eligibil va fi Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Cererea de finantare va putea fi depusa in parteneriat cu asociatii de intrajutorare, cooperative sociale, ONG-uri cu activitate relevanta pentru specificul Domeniului Major de Interventie 6.2 din cadrul POS DRU, autoritati ale administratiei publice locale etc.

Descarca Ghidul Solicitantului (spre consultare)
 
Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 241