Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Parteneriat pentru performanta: Companiile de consultanta, invitate sa devina parteneri pentru stagii de practica!Academia de Studii Economice din Bucuresti invita companiile cu activitate in domeniul consultantei in management si management de proiect, business si strategie, respectiv audit sa devina parteneri in imbunatatirea performantelor invatamantului superior economic, prin oferirea de locuri de practica pentru studentii la programele de masterat.

Dincolo de a oferi masteranzilor sansa de a se familiariza cu exigentele industriei si ale mediului de lucru, companiile partenere vor avea sansa de cunoaste tineri cu initiativa, care au potentialul de a performa si de a aduce valoare adaugata organizatiei. Stagiile de practica pot reprezenta, de altfel, un excelent instrument de recrutare pentru companiile aflate in cautarea unor noi angajati.

Incheierea parteneriatelor de practica cu mediul de afaceri reprezinta o parte integranta a proiectului „Practica azi pentru a deveni managerul de maine”, proiect implementat de Academia de Studii Economice din Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Consultantilor in Management din Romania – AMCOR, Structural Consulting™ Group si Asociatia Studenti si Profesionisti in IT&C.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 18 luni si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritara 2 – Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii, Domeniul Major de Interventie 2.1 – Tranzitia de la scoala la viata activa.

Companiile interesate sunt rugate sa contacteze reprezentantii structurii de parteneriat, la urmatoarele date de contact:

Razvan Catalin Dobrea, manager proiect, Academia de Studii Economice din Bucuresti
E-mail: razvan.dobrea@man.ase.ro
Telefon: 0722.727.450

Olguta Totolici, Expert stagii practica, Structural Consulting™ Group
E-mail: 137080@fonduri-structurale.ro

Descarca Anuntul

Anamaria Ravar,
Expert informare-promovare
Proiect POSDRU/161/2.1/G/137080
Structural Consulting™ Group – Partener 2

Vizualizări: 170