Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MDRAP a alocat fonduri in valoare de peste 30 de milioane de lei pentru 90 de obiective de investitii din judetele Bihor si Sibiu

Pe 12 septembrie judetele Bihor si Sibiu au primit 10, respectiv 7 microbuze scolare, din primul lot de 600 achizitionate de MDRAP pentru elevii din mediul rural.

In plus, in judetul Bihor vor fi realizate 70 obiective de investitii, finantate prin PNDR. Proiectele au o valoare totala de 8,8 milioane de lei (din care peste 6 milioane reprezinta alocari suplimentare) si vizeaza, in principal, reabilitarea infrastructurii rutiere, alimentarea cu apa si extinderea retelei de canalizare in 25 de localitati bihorene.

Totodata, la scoala cu clasele I-VIII ”Nicolae Popoviciu” din Beius, va fi construit un nou corp de cladire, cu 7 sali de clasa si anexe, pe o suprafata de 600 mp. Proiectul este finantat din fonduri europene, prin POR 2007-2013, si are o valoare de aproximativ 3 milioane de lei, peste 600 de elevi si 40 de cadre didactice beneficiind, astfel, de o unitate de invatamant reabilitata, modernizata, extinsa si echipata.
”
Prin PNDR, au primit finantare si 20 de proiecte din 16 localitati ale judetului Sibiu. Valoarea totala a contractelor semnate cu autoritatile publice locale sibiene este de aproape 20 de milioane de lei, din care 6 milioane de lei constituie alocari suplimentare.

Sura: MDRAP

Vizualizări: 114