Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

O sansa in plus la angajare pentru viitorii absolventi ai Universitatii de Vest! 115 de studenti si masteranzi au participat la sesiuni de orientare si consiliere in cariera!


Investeste in oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”
Domeniul major de interventie 2.1. „Tranzitia de la scoala la viata activa”
Titlul proiectului: „Acces la o cariera de succes”
Cod contract: POSDRU/161/2.1/G/134815
Beneficiar: Universitatea de Vest din Timisoara


31 iulie 2014
COMUNICAT DE PRESA

Studentii si masteranzii Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara sunt cu un pas mai aproape de cariera visata! 115 de studenti si masteranzi au participat in lunile iunie si iulie la sesiunile de orientare si consiliere profesionala organizate in cadrul proiectului „Acces la o cariera de succes!” (ACSA), POSDRU/161/2.1/G/134815. Sesiunile au fost sustinute de specialisti cu experienta internationala in consiliere, coaching si managementul carierei, studentii fiind indrumati in vederea identificarii de locuri de munca adecvate pregatirii academice, intocmirii unui CV competitiv, pregatirii pentru interviu si definirii unui plan de cariera.

Totodata, Facultatea de Economice si de Administrare a Afacerilor a incheiat parteneriate cu practica cu 38 de companii, studentii si masteranzii urmand sa participe la stagiile de practica o data cu inceperea noului an universitar. Fiecare companie va desemna un tutore care ii va coordona pe stagiari, asigurandu-se ca ei dobandesc competentele practice relevante si necesare unei cariere de succes.

Proiectul „Acces la o cariera de succes!” (ACSA) - POSDRU/161/2.1/G/134815 este implementat de Universitatea de Vest din Timisoara in parteneriat cu Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG - Structural Consulting™ Group. Proiectul se deruleaza pe o perioada de 18 luni si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritara 2 – Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii, Domeniul Major de Interventie 2.1 – Tranzitia de la scoala la viata activa.

Descarca Comunicatul de presa
 
Mirela Sacalus,
Expert informare-comunicare
Proiect POSDRU/161/2.1/G/137080
Structural Consulting™ Group – Partener

Vizualizări: 81