Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eşti parte a unui business de succes din mediul rural? Împărtăşeşte-ţi povestea şi experienţa, iar noi te recompensăm cu premii pe măsură!„Omul cât trăieşte învăţă”, spune un vechi proverb. Iar noi, cei de la Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro, prin proiectele derulate, am sprijinit OAMENII care doresc să înveţe şi ale căror inţiative au adus plus-valoare spaţiului rural.
  • „Faptul că am reuşit să creăm legături între oameni cu preocupări similare din toată ţara a dus la formarea de parteneriate şi la punerea unor baze pentru noi proiecte de dezvoltare a spaţiului rural” – Carmen Moldoveanu, jud. Covasna, mentor formator instruit de către formatorii Structural Consulting™ Group.
  • „Acum imi cunosc capacitatea managerială si am reusit sa trec peste bariere fizice. Am firma mea de consultanţă şi, în ciuda faptului că sunt o persoană cu dizabilităţi, am ţinut cursuri de formare pe diferite meserii, în diferite locuri” – Marian Ilie, jud. Tulcea, instruit de către formatorii Structural Consulting™ Group.
  • „Am învăţat lucruri noi de la oameni noi, m-am bucurat de prezenţa unor oameni de calitate, cu care am făcut schimb de know-how. Am beneficiat de informaţie de calitate de la traineri, de la membrii echipei de implementare, de la colegii mei formatori” – Iulia Achiriţoaei, jud. Neamţ, mentor formator instruit de către formatorii Structural Consulting™ Group.

ACUM am pornit un nou proiect şi ne dorim să faci parte din el! Hai si tu alaturi de noi. Ce îţi propunem?


Entuziasmul celor care au beneficiat direct de proiectele noastre ne-a făcut să continuam demersul de a genera oportunităţi de dezvoltare pentru oamenii din mediul rural. Anul acesta am luat-o de la capăt şi vrem să ne ţinem de promisiune prin intermediul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a spaţiului rural” la care poţi participa şi tu!

Dacă locuieşti în mediul rural din regiunile Nord-Est, Centru sau Nord-Vest şi eşti…
  • Manager şi conduci o afacere în mediul rural
sau
  • Angajat şi lucrezi într-o afacere în mediul rural...
....îţi dăm şansa să:
 
  • te dezvolţi profesional prin participarea la programul de formare profesională în specializarea „Consultant Cameral” (Cod COR 243205) care îţi va crea noi oportunităţi profesionale cum ar fi posibilitatea de a oferi consultanţă avizată pentru dezvoltarea de afaceri în mediul rural;
  • să îţi prezinţi afacerea (pe care o deţii sau în cadrul căreia eşti angajat) în cadrul unei conferinţe regionale din seria „Biblioteca Bunelor Practici” pe care o vom organiza în cele 3 regiuni vizate de proiect (Nord-Est, Centru si Nord-Vest).

Afacerile selectate pentru a fi prezentate în cadrul evenimentelor regionale vor fi premiate pe măsură! Aşadar, dacă alegi să-ţi împărtăşeşti experienţa şi succesul cu noi, şi tu te poţi număra printre cei recompensaţi!

Ce trebuie să faci?


Dacă ţi-am trezit interesul, trimite-ne un email la biblioteca.125782@gmail.com şi te ghidăm apoi în paşii următori. De asemenea, dacă locuieşti la oraş şi totuşi cunoşti persoane din mediul rural care ar putea beneficia de activităţile noastre, dă-le de veste!


Nu te regăseşti în categoriile de mai sus?


Nu te îngrijora! Prin proiect derulăm activităţi adresate şi altor categorii de locuitori din mediul rural. În curând vei afla detalii!
 
***
Proiectul “Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural”, POSDRU 135/5.2/S/125782, este finanţat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi se desfăşoară pe o perioadă de 16 luni în Regiunea Nord-Est (jud. Suceava, Botoşani, Iasi, Neamţ, Bacău Vaslui), Regiunea Centru (jud. Braşov, Sibiu, Alba, Mureş, Harghita şi Covasna) şi Regiunea Nord-Vest (jud. Cluj, Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Bistriţa-Năsăud). Proiectul este derulat de Structural Consulting™ Group (Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DGC) în parteneriat cu CATAR, ACOR, Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă – filiala Cluj Napoca, Asociaţia AgromRO şi Addwise European Expertise.

Pentru detalii și informații ne poți contacta la:
Tel: 021.317.80.00 sau 0371.477.642
E-mail: biblioteca.125782@gmail.com
Persoane de contact:
Raluca Prelucă – Asistent proiect
Cristina Pojoga - Expert promovare, comunicare și publicitate


Vizualizări: 136