Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Succesul e... MOLIPSITOR! Pe 10 iunie il descoperim la Bucuresti!

Continuam sa descoperim proiectele de succes finantate prin fonduri europene si sa apreciem eforturile celor care le-au initiat si implementat, de data aceasta in Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Structural Consulting™ Groupwww.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank si casa de avocatura Vilau & Mitel organizeaza marti, 10 iunie 2014, conferinta regionala dedicata regiunilor Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia - Fondurile structurale, chemate la B-I-S(M)!, in Bucuresti, Clubul Diplomatic Bucuresti.

Evenimentul este al patrulea dintr-o serie de 7 conferinte regionale, organizate in perioada 10 mai – 15 iulie 2014 in marile orase ale Romaniei. Intitulata Repornim impreuna motorul dezvoltarii regionale prin fonduri structurale, seria de conferinte este dedicata identificarii bunelor practici in accesarea si implementarea fondurilor europene.

Mai multe detalii despre conferinta gasiti aici, pentru formularul de inscriere la conferinta Fondurile structurale, chemate la B-I-S(M)!, click aici.

Vizualizări: 101