Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect de imbunatatire a serviciilor de asistenta sociala, demarat in Alexandria

In data de 31 mai, vicepremierul Liviu Dragnea si Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia, au semnat contractul de finantare pentru reabilitarea unui centru rezidential din municipiul Alexandria.

UAT Alexandria, in calitate de beneficiar, este beneficiarul unui proiect finantat prin POR 2007-2013, DMI 3.2 „Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”. Proiectul, intitulat Reabilitare adapost pentru familii, persoane adulte si copii aflati in dificultate, are o valoare totala de aproape 4 milioane de lei, din care peste 3.8 milioane reprezinta finantarea nerambursabila.

Proiectul este implementat pe o perioada de 15 luni si vizeaza reabilitarea adapostului pentru familii, persoane adulte si copii aflati in dificultate, in conformitate cu standardele europene. Totodata, prin proiect se urmareste imbunatatirea conditiilor de viata si a starii de sanatate, prin oferirea de sprijin material si financiar beneficiarilor cuprinsi in program, precum si de consiliere sociala.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 231