Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Universitatea Lucian Blaga, Sibiu: 25 cadre didactice au învățat să aplice principiul dezvoltării durabile


În perioada 6 – 7 iunie 2013, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a organizat cursul "Dezvoltare Durabilă". La curs au participat 25 de cadre didactice cu experiență în lucrul cu adulții și în gestionarea diverselor situații privind dezvoltarea durabilă.

Cursul a fost gratuit și s-a organizat în cadrul proiectului „Definirea calificării de psiholog și a descriptorilor sectoriali de învațare în vederea adaptării programelor de master în psihologie la nevoile pieței muncii din România” (POSDRU/86/1.2/S/58717).

În cadrul cursului, cei 25 cursanți au dobândit următoarele competențe:
  • Dezvoltarea conduitei favorabile cu privire la promovarea şi respectarea dezvoltării durabile;
  • Dobândirea cunoștințelor de bune practici şi lecţii învăţate din alte proiecte cu finanţare europeană în ceea ce privește dezvoltarea durabilă;
  • Dezvoltarea capacității de a aplica principiul dezvoltării durabile în proiecte cu finanțare europeană.

Sesiunea de instruire nu a fost percepută ca fiind doar utilă, ci și plăcută. Din comentariile participantilor regasite in chestionarul de evaluare a cursului:
  • “Foarte bun cursul.”
  • “Interesant. Mă gândesc că ar fi util să introducem un modul de dezvoltare durabilă în cadrul unui curs.”
  • “Un curs excelent gândit.”
  • “Un curs binevenit.”
  • “A fost un curs excelent care ne responsabilizeaza pe noi sa fim mai activi in directia dezvoltarii durabile.”

Sesiunea de instruire a fost susținută de experții partenerului Structural Consulting Group - SC Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL.

Informații suplimentare:
Proiectul „Definirea calificării de psiholog și a descriptorilor sectoriali de învațare în vederea adaptării programelor de master în psihologie la nevoile pieței muncii din România” (POSDRU/86/1.2/S/58717), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat de Universitatea din București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, în calitate de Solicitant, în parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea de Vest din Timițoara, Maastricht School of Management Romania, Eurocenter Management Network, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro și Asociația pentru Studii Calitative și Interculturale din Sibiu (ASCIPS).


Vizualizări: 101