Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Timișoara, 22 – 23 mai 2013: Curs gratuit de ”Managementul conflictelor” pentru cadrele didactice


Universitatea de Vest Timișoara – Facultatea de Sociologie și Psihologie, Departamentul Psihologie, în calitate de Partener, organizează cursul de ”Managementul conflictelor”, curs destinat cadrelor didactice din cadrul facultății.

Sesiunea de instruire, va avea durata de 10 ore și se va desfășura pe parcusul a două zile, 22 – 23 mai 2013, la sediul Centrului de Studii și Cercetări Psihologice din Timișoara, str Paris, nr 1.

Cursul va fi susținut de către experții partenerului Structural ConsultingTM Group - SC Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, lectori cu o vastă experiență în managementul conflictelor.

Cursul este gratuit și este organizat în cadrul proiectului strategic „Definirea calificării de psiholog și a descriptorilor sectoriali de învațare în vederea adaptării programelor de master în psihologie la nevoile pieței muncii din România” (POSDRU/86/1.2/S/58717), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat de Universitatea din București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, în calitate de Solicitant, în parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea de Vest din Timițoara, Maastricht School of Management Romania, Eurocenter Management Network, Structural ConsultingTM Group – www.fonduri-structurale.ro și Asociația pentru Studii Calitative și Interculturale din Sibiu (ASCIPS).

Persoană de contact:
Conf. Univ. Dr. Violeta Rotărescu – Manager de proiect
Universitatea București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației
Telefon: 0733.110.856
Email: rotarescu.violeta@gmail.com
Web: www.calificari-psiholog.ro

Vizualizări: 57