Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul pentru Societatea Informationala isi propune sa conecteze la reteaua de broadband cel putin 5000 de IMM-uri

Ministerul pentru Societatea Informationala a anuntat lansarea apelului de proiecte pentru operatiunea 3.1.2." "Sprijin pentru realizarea retelelor de broadband in zonele de esec al pietei (zone rurale si zone mici urbane defavorizate din punct de vedere al accesului" apel 1, din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Solicitantul eligibil pentru operatiunea ”Sprijin pentru realizarea retelelor broadband si a punctelor de acces public la internet in banda larga in zonele de esec ale pietei” este Ministerul pentru Societatea Informationala.

Scopul general al acestei operatiuni este de realizare a retelelor broadband si a punctelor de acces public la internet in banda larga in zonele de esec ale pietei (zone rurale si mici urbane defavorizate din punct de vedere al accesului).

Scopul specific al acestei operatiuni este de conectare la reteaua broadband a cel putin 5000 de IMM-uri si 1 milion de locuitori in zonele de esec ale pietei (zone rurale si mici urbane defavorizate din punct de vedere al accesului), la sfarsitul perioadei de sustenabilitate.

Inregistrarea on-line se realizeaza la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro incepand cu data de 22 mai 2014. Termenul limita de inregistrare a proiectelor este 28 mai 2014, ora 16.30.

Sursa: OIPSI

Vizualizări: 94