Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fundatia Civitas: Apel de selectie pentru Programul de Formare si Asistenta in Dezvoltarea de Structuri Asociative in Agricultura

Programul de Formare si Asistenta in Dezvoltarea de Structuri Asociative in Agricultura este derulat de Fundatia Civitas in parteneriat cu Fundatia Romano-Americana ca parte a directiei strategice privind dezvoltarea rurala. Programul are la baza conceptul de intreprindere comunitara. Intrepinderea comunitara este orientata inspre comunitate, integrare, capital social, cunostinte traditionale si inovare sociala.

Programul de Formare si Asistenta in Dezvoltarea de Structuri Asociative in Agricultura isi propune facilitarea adaptarii si replicarii modelului de dezvoltare de structuri asociative in agricultura implementat de catre Fundatia Civitas pentru Societatea Civila – Filiala Cluj pentru o serie de 7 ONG-uri si 14 Grupuri de Actiune Locala (GAL-uri) la nivel national.

Calendarul orientativ al initiativei este urmatorul:

  1. Selectia ONG-urilor Faza I (aprilie - mai 2014)
  2. Evaluarea capacitatii organizatiilor (iunie – iulie 2014)
  3. Vizite ale reprezentantilor Fundatiei Civitas si ai Fundatiei Romano – Americane la sediul ONG-urilor selectate (august – octombrie 2014)
  4. Furnizarea de Cursuri avand la baza metodologia de interventie in comunitate (februarie – mai 2015). La aceste cursuri se vor putea inscrie maximum 2 persoane dintr-o organizatie.
Acest apel se adreseaza ONG-urilor active in dezvoltarea spatiului rural, dezvoltare antreprenoriala, sprijinirea micilor producatori, facilitarea accesului la piata a produselor locale sau alte domenii relevante pentru modelul de interventie propus.

Descarca Apelul de selectie
Descarca Formularul de aplicatie

Sursa: Fundatia Civitas pentru Societatea Civila - Filiala Cluj

Vizualizări: 146