Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Afla ce propuneri au transmis expertii fonduri-structurale.ro pe drafturile Ghidului pe 6.1. si Ghidului Conditii Generale 2014!

Consecventi misiunii noastre asumate de a fi un jucator activ in sprijinul si pentru imbunatatirea functionarii mecanismului absorbtiei fondurilor europene, expertii Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro www.proiecte-structurale.ro au transmis vineri, 25 aprilie 2014, catre AM POSDRU comentarii si propuneri de imbunatatire asupra Ghidului Solicitantului – Conditii Generale 2014 si Ghidului Solicitantului – Conditii Specifice pe DMI 6.1. „Dezvoltarea economiei sociale”, publicate spre consultare pe 18 aprilie 2014.

Ne exprimam speranta ca, in spiritul dialogului constructiv si a parteneriatului real, propunerile si comentariile noastre pe marginea acestui document vor fi analizate si integrate in forma finala a acestor documente, astfel incat ele sa se constituie in instrumente cu adevarat utile in solicitantilor de finantari in cadrul POSDRU.

Pentru a consulta propunerile transmise pe Ghidul Conditii Generale, click aici.
Pentru a consulta propunerile transmise pe Ghidul Conditii Specifice pe DMI 6.1., click aici.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 136