Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POR a publicat o instructiune privind modificarea procesului de evaluare, selectie si contractare a proiectelor in cadrul a doua DMI

AM POR a emis Instructiunea nr. 121/07.04.2014 privind modificarea procesului de evaluare, selectie si contractare pentru proiectele depuse in cadrul POR 2007 – 2013, DMI 4.1 si DMI 5.2.

Conform instructiunii, pana la data de 6 mai 2014, pentru cererile de finantare care intra sub incidenta ajutorului de stat regional si care se incadreaza partial in alocarea financiara a domenilor majore de interventie 4.1 si 5.2 din cadrul POR 2007-2013, OI vor informa solicitantii la finantare cu privire la cuantumul maxim al fondurilor ce pot fi alocate pentru proiectele respective (luand in calcul economiile si corectiile inregistrate la 30.04.2014). In termen de maxim 3 zile lucratoare solicitantii la finantare vor transmite decizia lor ferma de a accepta continuarea procesului de evaluare, selectie si contractare in conditiile finantarii partiale a sumelor solicitate in cadrul proiectelor vor transmite scrisori de confort angajate pentru suma necesara a fi cofinantata in noile conditii.

In cazul in care solicitantul nu accepta finantarea partiala a sumelor solicitate, pentru proiectele respective nu se vor semna contracte de finantare, situandu-se in afara alocarii financiare disponibile. Pentru aceste proiecte, AM POR va analiza posibilitatea modificarii formelor contractelor de finantare, oferindu-le beneficiarilor posibilitatea suplimentarii asistentei financiare acordate, in limita inregistrarii de economii si corectii pentru domeniile de interventie mentionate.

Descarca Instructiunea

Sursa:  ADR Centru

Vizualizări: 63