Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU: S-a afisat rezultatul procesului de evaluare pe granturi DMI 2.1!

AM POSDRU si OI POSDRU CNDIPT au publicat rezultatul procesului de evaluare pentru cererea de propuneri de proiecte de tip grant 161 (DMI 2.1).

In data 27 martie 2014, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare. Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare sunt invitati sa contacteze OI POSDRU responsabil.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse in etapa de selectie (Faza B) pot contesta decizia de respingere.  Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AM POSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AM POSDRU este 2 aprilie 2014, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 2 aprilie 2014.

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 54