Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Instrument util de la ANRMAP pentru consultanti: Pachetul informativ privind implicarea consultantului in planificarea si derularea procedurilor de achizitie

ANRMAP pune la dispozitia tuturor consultantilor implicati in elaborarea/implementarea proiectelor finantate din instrumente structurale „Pachetul informativ destinat consultantilor nationali care activeaza in domeniul achizitiilor publice pentru proiecte finantate din instrumente structurale”.

Materialul contine informatii complete cu privire la implicatiile consultantului in planificarea si in derularea procedurilor de achizitie publica, pentru proiecte finantate din instrumente structurale.

Acest material a fost realizat prin intermediul proiectului “Sprijin pentru factorii implicati in gestionarea instrumentelor structurale in vederea optimizarii sistemului de achizitii publice”, finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Asistenta Tehnica 2007-2013.

Pachetul informativ se distribuie gratuit si poate fi ridicat de la sediul ANRMAP.

Pentru a intra in posesia Pachetului informativ destinat consultantilor nationali, este necesara completarea Formularului de Solicitare, disponibil aici.

Sursa: ANRMAP

Vizualizări: 86