Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Proiectele pentru reabilitarea infrastructurii educationale pot fi depuse incepand de maine!

Incepand de maine, autoritatile locale vor putea depune cereri de finantare in cadrul POR 2007-2013, Axa 3, DMI 3.4 "Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua". Anuntul a fost facut ieri de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la MDRAP.

Cererile de finantare vor putea fi depuse in perioada 12 martie-16 mai 2014. Cererea de propuneri de proiecte pe DMI 3.4 a fost lansata ca urmare a realocarii unor sume ramase necheltuite pe POS Transport si POS Mediu. Apelul beneficiaza de o alocare din FEDR in valoare de 150 de milioane de euro, cu posibilitatea suplimentarii pana la 200 de milioane de euro.

"Vor fi 30 de zile (prima etapa) in care vom evalua aici, la minister, procedurile de achizitie folosite la investitiile respective, pentru a nu exista niciun risc ca, ulterior, la vreun control, sa apara posibilitatea nedorita a unor corectii financiare. Toate proiectele care vor trece de acest filtru vor intra in etapa doi - vor aduce toate documentele si vom semna contractele pentru finantare", a declarat vicepremierul.

Descarca Ghidul Solicitantului
 
Sursa: MDRAP

Vizualizări: 172