Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POSDRU a publicat listele de proiecte aprobate pe 6 linii de grant si rezultatele procesului de evaluare dupa contestatii pe 3 DMI!

Update: AM POSDRU a publicat lista cererilor de finantare aprobate pentru CPP 151 si CPP 152, dupa ora aparitiei acestei stiri.

AM POSDRU a publicat listele cererilor de finantare aprobate care se incadreaza in alocarea financiara stabilita in Ghidul Solicitantului, pentru urmatoarele cereri de propuneri de proiecte (CPP):


In cursul zilei de astazi, 7 martie 2014, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B, solicitantii ale caror cereri de finantare se afla pe lista de rezerva si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare. Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare sunt invitati sa contacteze OI POSDRU responsabil.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti. Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este 13 martie 2014, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 13 martie 2014.

De asemenea, AM POSDRU, OI POSDRU MEN si OI Regionale au publicat rezultatele procesului de evaluare si al procesului de solutionare a contestatiilor pentru cererile de propuneri de proiecte nr. 158 (DMI 1.4), 163 (DMI 2.2): si pentru pentru cererile de propuneri de proiecte de tip grant finantate in cadrul DMI 5.1 si DMI 5.2:
Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 99