Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU: Lista proiectelor aprobate pe CPP 125 - DMI 5.1 strategice!

AM POSDRU a publicat lista cererilor de finantare aprobate pentru cererea de propuneri de proiecte de tip strategic 125 (DMI 5.1). Ca urmare a suplimentarii alocarii financiare pentru CPP 125, au fost aprobate 84 de cereri de finantare.

In cursul zilelor de 3 si 4 februarie 2014, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B, solicitantii ale caror cereri de finantare se afla pe lista de rezerva si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare.

Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU responsabil.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AM POSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti. Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este 10 februarie 2014, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 10 februarie 2014.

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 230