Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UPDATE: S-au publicat listele proiectelor aprobate pe 18 apeluri de proiecte pe POSDRU!

UPDATE: Dupa ora publicarii prezentei stiri, AM POSDRU a facut publice inca doua liste cu cereri de finantare aprobate pe DMI 4.1 si 4.2:


Reprezentantii AM POSDRU au precizat pentru www.fonduri-structurale.ro ca toti beneficiarii vor primi scrisorile de informare astazi, prin intermediul e-mailului.

AM POSDRU a publicat astazi, 13 decembrie 2013, listele cererilor de finantare aprobate care se incadreaza in alocarea financiara stabilita in Ghidul Solicitantului, pentru urmatoarele cereri de propuneri de proiecte  pe DMI 5.1 (granturi) si 5.2. (granturi):

In cursul zilei de vineri, 13.12.2013, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B, solicitantii ale caror cereri de finantare se afla pe lista de rezerva si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare.

Conform AM POSDRU, solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AM POSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este 19 decembrie 2013, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 19 decembrie 2013.

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 123