Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiectele finantabile prin REGIO pot fi implementate pana la 31 decembrie 2015

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a emis in data de 20.11.2013 Instructiunea nr. 114 privind aplicarea modificarii criteriului de eligibilitate a proiectelor finantabile prin Programul Operational Regional.

Criteriul de eligibilitate referitor la data limita pentru implementarea proiectelor din cadrul tuturor axelor prioritare si domeniilor majore de interventie ale Programului Operational Regional 2007-2013, se modifica. Conform prezentei instructiuni, implementarea proiectelor trebuie sa nu depaseasca 31 decembrie 2015.

Proiectele care au fost declarate eligibile avand in vedere criteriul anterior, respectiv implementarea proiectului nu depaseste 31 iulie 2015, vor fi reverificate in conformitate cu noua data limita in etapa de pregatire a documentatiei de contractatre de catre Organsimul Intermediar si pot face subiect de clarificare si revizuire a tuturor sectiunilor relevante din contract si documentatia de contractare.

Contractelor de finantare transmise anterior datei prezentei instructiuni la AMPOR, in vederea verificarii si avizarii, li se aplica noul criteriu de eligibilitate – implementarea proiectului nu depaseste 31 decembrie 2015.

Descarca Instructiunea

Sursa: ADR Nord Est

Vizualizări: 115