Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Depunere suspendata pe o schema de ajutor de stat gestionata de Ministerul Finantelor! Bugetul alocat pentru 2013-2018, epuizat in mai putin de 1 an

Ministerul Finantelor Publice a anuntat luni, 11 noiembrie 2013, suspendarea sesiunii de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr.797/2012 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin utilizarea tehnologiilor noi si crearea de locuri de munca.

Bugetul total maxim de 440 milioane lei alocat schemei a fost epuizat odata cu inregistrarea la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice a Cererii de acord pentru finantare nr. 144.093/07.11.2013.

Cererile de acord pentru finantare inregistrate dupa data publicarii anuntului de suspendare, se vor restitui intreprinderilor.

In cazul in care, in urma analizei cererilor de acord pentru finantare inregistrate pana la data publicarii anuntului de suspendare se constata neutilizarea in totalitate a bugetului alocat schemei, Ministerul Finantelor Publice va publica pe site bugetul ramas neutilizat si data reluarii procedurii de inregistrare a cererilor de acord pentru finantare.

Pentru mai multe detalii despre aceasta schema de finantare, click aici.

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Vizualizări: 152