Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ai implementat un proiect care promoveaza dezvoltarea si integrarea UE? Poti castiga premiul Charlemagne!

"Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni" doreste sa incurajeze atat dezvoltarea unei constiinte europene in randul tinerilor, cat si participarea acestora la proiectul de integrare europeana.

Premiul este acordat acelor proiecte realizate de tineri care promoveaza buna intelegere si dezvoltarea unui simt comun al identitatii europene si care dau exemple practice de europeni care traiesc impreuna ca o comunitate.

"Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni" este decernat anual in comun de Parlamentul European si Fundatia pentru Premiul International Charlemagne de la Aachen. Premiul pentru cel mai bun proiect este in valoare de 5000 €, premiul doi de 3000 €, iar premiul trei de 2000 €. Premiul include, de asemenea, o invitatie oferita celor trei laureati de a vizita Parlamentul European (la Bruxelles sau la Strasbourg). De asemenea, reprezentantii tuturor celor 28 de proiecte nationale selectate vor fi invitati intr-o excursie de patru zile la Aachen, in Germania.

Premiile acordate celor mai bune trei proiecte vor fi prezentate de Presedintele Parlamentului European si de catre reprezentantul Fundatiei pentru Premiul International Charlemagne de la Aachen.

Data limita pentru inscriere este 20 ianuarie 2014. Pentru mai multe detalii, click aici.

Sursa: Parlamentul European

Vizualizări: 124