Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A intrat in vigoare Ordinul privind procedura de atribuire aplicabila beneficiarilor privati

Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 1120/15.10.2013 privind modificarea si aprobarea procedurii de atribuire aplicabile beneficiarilor privati de proiecte finantate din Instrumente Structurale, obiectivul „Convergenta” , a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, in data de 22 Octombrie 2013 si intra in vigoare de la data publicarii.

Autoritatile de management/Operatorii de program au obligatia de a modifica procedurile operationale si orice alte reglementari incidente, in sensul conformarii acestora cu procedura simplificata, in termen de 5 zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a prezentului ordin.

La data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul ministrului afacerilor europene nr. 1.050/2012 privind aprobarea Procedurii de atribuire aplicabile beneficiarilor privati de proiecte finantate din instrumente structurale, obiectivul „Convergenta", publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 776 din 16 noiembrie 2012, si orice alte dispozitii contrare acestuia.

Descarca Ordinul

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 121